Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 00:00

Εισιτήρια και στο διαδίκτυο για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Εισιτήρια και στο διαδίκτυο για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

TICKET HOUSE 
Και στο διαδίκτυο θα πωλούνται στο εξής εισιτήρια για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στην ιστοσελίδα Ticket House, με επιβάρυνση 50 λεπτά επί της αναγραφόμενης τιμής. Δηλαδή…

…τα εισιτήρια των 20 ευρώ θα εκδίδονται από την Ticket House με 20,50 ευρώ και των 15 ευρώ με 15,50 ευρώ.
Η σχετική απόφαση για τη συνεργασία με την Ticket House ελήφθη χθες το μεσημέρι,  κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φάρις. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ηλιόπουλος, η ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων εξυπηρετεί τους φίλους τους Φεστιβάλ Χορού, αφού θα μπορούν άμεσα και από το χώρο του σπιτιού τους ή της εργασίας τους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και δεν θα χρειάζεται να προσέρχονται στους χώρους προπώλησης. Επιπλέον δε ανέφερε ότι θα εξυπηρετήσει και την ίδια τη Φάρις, καθώς εργαζόμενοι που είχαν επιφορτιστεί με το συγκεκριμένο έργο θα αναλάβουν άλλες εργασίες.
Ο Θανάσης Ηλιόπουλος σημείωσε, τέλος, ότι η ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων θα ξεκινήσει πιλοτικά από τη φετινή διοργάνωση, ενώ σκοπός είναι από τα επόμενα Φεστιβάλ το σύνολο σχεδόν των εισιτηρίων να εκδίδεται από το διαδίκτυο.
Στ.Μ.