Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 17:48

"Κόπηκε" ο Πετράκος και ο δήμαρχος πάει στα υπουργεία με την Κοζομπόλη…

"Κόπηκε" ο Πετράκος και ο δήμαρχος πάει στα υπουργεία με την Κοζομπόλη…

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ 
Προφανώς «κόπηκαν» οι προσβάσεις του Θανάση Πετράκου στα υπουργεία, μετά τη διαφοροποίησή του από τη μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Έτσι δεν συνόδευσε σήμερα το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, στο υπουργείο Υποδομών. Τον συνόδευσε όμως η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, που στηρίζει την πολιτική του πρωθυπουργού. Άρα δεν έχουν κοπεί και του δημάρχου Καλαμάτας οι προσβάσεις στα υπουργεία…

Μάλιστα ο δήμαρχος Καλαμάτας πάει να αναλάβει έναν ρόλο μεσσηνιάρχη, καθώς προκάλεσε τον προσδιορισμό, για μετά τον Δεκαπενταύγουστο, σύσκεψης για τους δρόμους του Νομού και τις προοπτικές βελτίωσής του.
Όπως σημειώνεται σε σημερινό δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας, «ο Δήμαρχος μετέβη σήμερα, Τρίτη 4 Αυγούστου 2015, στην Αθήνα και συναντήθηκε, στις 12 το μεσημέρι, με το Γιώργο Δέδε, Γενικό Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, παρουσία της Βουλευτού Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Κοζομπόλη - Αμανατίδη, για θέματα που έχουν σχέση με αιτήματα του Δήμου Καλαμάτας, όσον αφορά στη βελτίωση υποδομών και ιδιαίτερα στη διαχείριση ομβρίων. Η συνάντηση υπήρξε επιτυχής.
Μέσα στον Αύγουστο και μετά την εορτή της Παναγίας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συνάντηση στο Υπουργείο, στο Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, αρμόδιου για θέματα Υποδομών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Δέδε, με αντικείμενο τους αυτοκινητοδρόμους, καθώς και την κατάσταση του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας και τις προοπτικές βελτίωσής του».
Στ.Μ.