Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 16:56

Πινγκ-πονγκ λεκτικών «τσιμπημάτων» μεταξύ Αλευρά - Νίκα

Πινγκ-πονγκ λεκτικών «τσιμπημάτων» μεταξύ Αλευρά - Νίκα

«ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ»!

Ελαφρού επιπέδου λεκτική αντιπαράθεση είχαν σήμερα ο αντιπερερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, για τα φώτα στον κόμβο του κλάδου προς Μεσσήνη, του αυτοκινητόδρομου Αλλαγής - Καλαμάτας.

Προχθές ο δήμαρχος Καλαμάτας μίλησε με αιχμές για την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι η μόνη αρμοδιότητα που είχε σχετικά με το συγκεκριμένο δρόμο ήταν να φωτίσει τον κόμβο, κάτι όμως που, όπως σχολίασε, δεν κατάφερε να κάνει έγκαιρα.
Σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε, παρουσία του δημάρχου κιόλας, λέγοντας ότι «καλά θα κάνει ο καθένας να ασχολείται με τα του οίκου του. Στην Καλαμάτα πολλοί δρόμοι είναι θεοσκότεινοι, όπως για παράδειγμα στα Γιαννιτσάνικα. Καλαμάτα δεν είναι μόνο η πλατεία και το κέντρο». Επί της ουσίας του θέματος, ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε ότι η Περιφέρεια έγκαιρα, πριν ενάμιση μήνα, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για τις οποίες ήταν αρμόδια σχετικά με το φωτισμό του κόμβου και ακολούθως έπρεπε η ΔΕΗ να προβεί στις δικές της ενέργειες.
Ανταπαντώντας αργότερα το μεσημέρι, ο δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε περιπαιχτικά ότι «θα απαντήσω στον φίλο Αλευρά, όταν ο Τατούλης του δώσει καμία αρμοδιότητα. Τώρα δεν έχει αρμοδιότητα ούτε να υπογράφει για την κίνηση του οχήματός του…»! Κατά τα άλλα, ο κ. Νίκας σημείωσε ότι όφειλε να αναφερθεί στο ζήτημα του φωτισμού του κόμβου, γιατί ήταν πολλά τα ατυχήματα που έγιναν όσο αυτός βρισκόταν στο σκοτάδι.
Στ.Μ.