Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:50

Συνεδριάζει στην Καλαμάτα και κάνει εκδήλωση για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα

Συνεδριάζει στην Καλαμάτα και κάνει εκδήλωση για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ 
Στην Καλαμάτα θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί, Σάββατο 12 Οκτώβρη, τη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΑΣΟΕΕ). Μετά τη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Αριστομένους, θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση για τις νέες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ένωση Μεσσηνίας”, τον ΣΑΣΟΕΕ, τη Gaia Επιχειρείν και τη Neuropublic, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο “REX”...

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης έχει ως εξής: 

12.00-12.30 Χαιρετισμοί

12.30-13.00 “Οι τρέχουσες εξελίξεις στον Αγροτικό Τομέα - ο ρόλος του ΣΑΣΟΕΕ”. Ομιλητής ο πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ Αλέξανδρος Κοντός. 

13.00-13.30 “Το ΟΣΔΕ στη Νέα ΚΑΠ - Ο ρόλος της Gaia Επιχειρείν”. Ομιλητής ο διευθυντής έργου ΟΣΔΕ Gaia Επιχειρείν Δημήτρης Καπνιάς. 

13.30-14.00 “Η Ευφυής Γεωργία στη Νέα ΚΑΠ - Το παράδειγμα της Μεσσηνίας μέσα από το πιλοτικό πρόγραμμα εφαρμογής με την Ένωση Μεσσηνίας - Ο ρόλος της Neuropublic και των Γεωργικών Συμβούλων”. Ομιλητής ο πρόεδρος της Neuropublic Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος.