Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 10:35

Ενημέρωση για τα προβλήματα-προτάσεις των επιχειρήσεων της Μεσσηνίας

Ενημέρωση για τα προβλήματα-προτάσεις των επιχειρήσεων της Μεσσηνίας

ΟΕΒΕΣΜ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, ιδιαίτερα οι μικρές και πολύ μικρές, κυρίως σε ό,τι αφορά το ενεργειακό κόστος, το φορολογικό τη ρευστότητα, συναντήθηκαν σε συνάντηση που διοργάνωσε χθες,  στο Επιμελητήριο, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Μεσσηνίας με βουλευτές του Νομού. Στη σύσκεψη προσκλήθηκαν οι βουλευτές του Νομού και ανταποκρίθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας επισημαίνεται ότι σκοπός της σύσκεψης ήταν οι βουλευτές «να ενημερωθούν για τα προβλήματα των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και πως θα ανταπεξέλθουν από τις επιπτώσεις της τρέχουσας κρίσης.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν οι κ.κ. Βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς όπου άκουσαν τις προτάσεις των σωματείων, ενώ συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της ενεργειακής κρίσης και πως επηρεάζει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, καθώς και φορολογικά θέματα, η ρευστότητα των επιχειρήσεων και οι πηγές χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων.

Οι κ.κ. Βουλευτές από την πλευρά τους άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση και υποσχέθηκαν μια πιο στενή συνεργασία προς όφελος όλων των επιχειρήσεων».