Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 01:48

Διαγωνισμός βιτρίνας Χριστουγέννων από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Η περσινή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Decorativo, που κέρδισε στον διαγωνισμό του 2021 Η περσινή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Decorativo, που κέρδισε στον διαγωνισμό του 2021

Τους καταστηματάρχες της πόλης που έχουν στολίσει τις βιτρίνες τους για τα Χριστούγεννα καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό Βιτρίνας “Εικόνες Χριστουγέννων 2022”, τον οποίο έχει διοργανώσει με την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Φάρις. 

“Η ομορφιά, η αισιοδοξία και η λάμψη είναι χαρακτηριστικά απαραίτητα στη ζωή μας… Ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες που έρχονται!” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος προς τους καταστηματάρχες και συνεχίζει: “Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε δεν μας πτοούν! Τα καταστήματά μας είναι ήδη στολισμένα ώστε να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στο αγοραστικό κοινό της πόλης. Η προσπάθεια αυτή για ακόμα μια φορά θα ανταμειφθεί! Ο Εμπορικός σύλλογος Καλαμάτας, μετά από την δική σας επιθυμία, διοργανώνει τον 2ο διαγωνισμό βιτρίνας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της ΦΑΡΙΣ”.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των βιτρινών θα είναι η αισθητική, η αισιοδοξία που αποπνέουν, η πρωτοτυπία και η γιορτινή αίσθηση που προκαλούν. 

Τα βραβεία θα είναι τρία και το πρώτο αντιστοιχεί σε 250 ευρώ, το δεύτερο σε 200 ευρώ και το τρίτο σε 100 ευρώ, ενώ οι καταστηματάρχες των δέκα καλύτερων βιτρινών θα λάβουν αναμνηστική πλακέτα. 

Οι καταστηματάρχες μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό αναρτώντας φωτογραφία της βιτρίνας τους στη σελίδα στο facebook εδω