Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 11:08

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εκ νέου οι Δήμοι Πύλου Νέστορος και Μεσσήνης

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εκ νέου οι Δήμοι Πύλου Νέστορος και Μεσσήνης

Την εκ νέου κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νικόλαος Χαρδαλιάς, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα των εν λόγω Δήμων...

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται από την δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλου Νέστορος: «Αποφασίστηκε εκ νέου κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης, για την αντιμετώπιση των  έκτακτων αναγκών  που έχουν προκύψει λόγω των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων από τον κυκλώνα ‘Ζορμπά’.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας,  κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των Δημάρχων Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα και Μεσσήνης, κ. Γιώργου Αθανασόπουλου, ικανοποίησε το αίτημα τους για την εκ νέου κήρυξη των Δήμων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, η οποία είχε λήξει στις 30−06−2019 και η  προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε κάνει καμία ενέργεια επ’ αυτού!»

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σημείωσε:«Με την απόφαση αυτή θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Εκφράζουμε ολόψυχα τις θερμές μας ευχαριστίες στον ΓΓ Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο  Χαρδαλιά για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας».