Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 03:44

Ο Μανώλης Μάκαρης είχε συνάντηση με την Πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα με θέμα την Καλαμάτα

Ο Μανώλης Μάκαρης είχε συνάντηση με την Πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα με θέμα την Καλαμάτα

ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ 
Τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας, επικεφαλής του συνδυασμού “Ανοιχτός Δήμος Ενεργοί Πολίτες”, Μανώλη Μάκαρη, δέχτηκε στο γραφείο της η Πρέσβειρα της Κίνας στην Αθήνα και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του Δήμου Καλαμάτας…

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Μανώλη Μάκαρη σημειώνονται τα εξής: “Με την  Πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα Τσανγκ Τσιγιουέ (Zhang Qiyue) συναντήθηκε σήμερα ο Μανώλης Μάκαρης στην Πρεσβεία της Κίνας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα θέματα :

  1. Η προοπτική ανάπτυξης του real estate και του προγράμματος Golden Visa στην Καλαμάτα δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί τον 6ο παγκοσμίως πιο δημοφιλή προορισμό για τους Κινέζους επενδυτές στον τομέα του real estate
  2. Η τουριστική προβολή της Καλαμάτας στην αναδυόμενη αγορά  της Κίνας
  3. Η δυνατότητα προώθησης μεσσηνιακών  προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα.
  4. Οι πολιτιστικές και μορφωτικές ανταλλαγές και η σύσφιξη των σχέσεων με την Κίνα και ειδικότερα με την αδελφοποιημένη πόλη Σιάν.
  5. Η συμμετοχή της Καλαμάτας με περίπτερο στην επόμενη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου- China International EXPO στην Σαγκάη.

 Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ανανεώθηκε η συνέχιση των επαφών σε μελλοντική  επίσκεψη της πρέσβειρας στην Καλαμάτα”.