Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 01:04

Δεν άργησε να “ανταμειφθεί” ο Παύλος Κλάδης, έγινε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Δεν άργησε να “ανταμειφθεί” ο Παύλος Κλάδης, έγινε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Δεν χρειάστηκε να μείνει και πολύ καιρό στα ορεινά έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παύλος Κλάδης, που με επιλογή του δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης…

Ο Παύλος Κλάδης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της παράταξης της Μαρίας Οικονομάκου με το δήμαρχο, ο Παύλος Κλάδης ορίστηκε από το δήμαρχο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Πρόνοιας. Όταν η Μαρία Οικονομάκου διέκοψε τη συνεργασία της με την παράταξη του δημάρχου ο Παύλος Κλάδης εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος αλλά αμέσως μετά ανεξαρτητοποιήθηκε. Δύο μήνες μετά την ανεξαρτητοποίησή του και αφού υπερψήφισε όλες τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος τον επέλεξε για πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θέση που είχε ο Δημήτρης Πολίτης και από την οποία παραιτήθηκε. 

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κληθείς από την Kalamata Journal να σχολιάσει την παραίτηση του Δημήτρη Πολίτη τη δικαιολόγησε απολύτως, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση του να είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και επίσης πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Σημειώνεται ότι παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης Σχολικής Επιτροπής, ο Γιάννης Χριστόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας με επικεφαλής τον Βασίλη Κοσμόπουλο. Νέα αντιπρόεδρος ορίστηκε η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής στο ειδικό σχολείο Ελένη Λεβεντάκη. 

Στ.Μ.