Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 16:25

Πως δεν θα συμβεί στην Καλαμάτα ότι τραγικό συνέβη στο Μάτι

Πως δεν θα συμβεί στην Καλαμάτα ότι τραγικό συνέβη στο Μάτι

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 
Το πως θα απομακρυνθούν οι πολίτες σε περίπτωση πυρκαγιάς, από περιοχές που δεν είναι εύκολη η διαφυγή, λόγω της κλίσης του εδάφους και των περιφραγμένων ιδιοκτησιών, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο…

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αρμόδιος για την πολιτική προστασία αντιδήμαρχος, Καλαμάτας, Γιάννης Μπάκας και ήταν στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας δασικής πυρκαγιάς “Ιόλαος”.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε σχετικό δελτίο Τύπου, “επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την επικαιροποίηση του εν λόγω σχεδιασμού καθώς και θέματα που αφορούν την προετοιμασία για έκτακτες περιπτώσεις (χώροι συγκέντρωσης, σήμανση οδών διαφυγής κ.λπ.).

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή του αρμοδίου Αντιδημάρχου, εκπροσώπων της Π.Υ. Καλαμάτας, της Αστυνομικής Δ/νσης Μεσσηνίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών καθώς Προέδρων Κοινοτήτων”.