Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 00:29

Πανσέληνος, Κάστρο, Κική Δημουλά

Ντοκιμαντέρ για την Κική Δημουλά θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη, υπό το φως της πανσελήνου, στην Ακρόπολη του Κάστρου Καλαμάτας. Είναι εκδήλωση στο πλαίσιο του Θερινού Εργαστήριου Γλυπτικής και γίνεται με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, του Καλλιτεχνικού Στεκιού Καλαμάτας και του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας...

Όπως σημειώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων, “στο πλαίσιο του θερινού εργαστήριου γλυπτικής που διοργανώνεται από τις 14/7/2020 έως τις 13/9/2020 στον εσωτερικό περίβολο του Κάστρου Καλαμάτας, σε συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας με το Καλλιτεχνικό Στέκι και το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ, και μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο στην ποιήτρια Κική Δημουλά, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Συναντήσεις με την Κική Δημουλά» σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Πατρώνη.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 υπό το φως της Πανσελήνου, στην Ακρόπολη του Κάστρου Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο.

Θα προλογίσει η Έλση Δημουλά, κόρη της ποιήτριας και η σκηνοθέτης Κατερίνα Πατρώνη.

Ώρα έναρξης 8.30μ.μ.

«Συναντήσεις με την Κική Δημουλά»

Διάρκεια: 59΄

Σκηνοθεσια: Κατερίνα Πατρώνη

Έτος Παραγωγής: 2010

Μια προσωπική, εξομολογητική, αφοπλιστική συζήτηση, με την Κική Δημουλά να καταθέτει αποσπάσματα ζωής, συναισθημάτων και σκέψεων, σε μια συνεχή ροή λόγου, με τις αμφιβολίες, τις σιωπές και τις εντάσεις να αποτελούν μέρος της ταινίας και την μηχανή να παραμένει κοντά της ψάχνοντας συνεχώς με τον φακό το πρόσωπό της.