Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 11:32

Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής στους στόχους του Γιώργου Αθανασόπουλου

Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής στους στόχους του Γιώργου Αθανασόπουλου

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και η ασφάλεια των αγροτικών περιοχών της Μεσσήνης απασχολούν κατά κύριο λόγο τις συναντήσεις που έχει αυτές τις μέρες με τους κατοίκους ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού του, «Δύναμη Δημιουργίας»...

Σήμερα, ο κ. Αθανασόπουλος θα επισκεφθεί τις τοπικές κοινότητες Κλήμα (18:30), Τρίκορφο (19:00) Δραΐνα (19:30), Κορομηλιά (19:45) και Παλαιόκαστρο-Κυνηγού (20:15).

Κατά την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Νεοχωρίου Αριστομένους και Μάδενας, τη Δευτέρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης και οι σύμβουλοί του άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκεί οι κάτοικοι και πρότειναν λύσεις για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και την ασφάλεια.

Όπως εξήγησε ο κ. Αθανασόπουλος, για κάθε περιοχή έχει προβλεφθεί ανάπτυξη, αντίστοιχη των δυνατοτήτων της και των ευκαιριών που προσφέρει. Εξάλλου, όπως είπε, «στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα αγαθά που μας προσφέρει ο τόπος μας μέσα από εναλλακτικές καλλιέργειες και συνέργειες με άλλες μορφές ανάπτυξης».

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εν τω μεταξύ, τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» για την ανάπτυξη του Δήμου Μεσσήνης, θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αθανασόπουλος στους ετεροδημότες της Αθήνας, αυτήν την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, σε συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ Αθηνών, στο Σύνταγμα (Λεωφ. Αμαλίας 10).